TAROM celebrează “Ziua Porţilor Deschise” pe 1 iunie cu gratuități pentru copii

EVENIMENT. Pe data de 1 iunie, TAROM va organiza “Ziua Porţilor Deschise” dedicată copiilor, oferindu-le acestora ocazia de a vizita o aeronavă și de a face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj.

Evenimentul se va desfășura în hangarul TAROM și pe platforma din fața acestuia, fiind deschis tuturor doritorilor, fie copii, fie adulți. Accesul va fi gratuit, iar copiii însoțiți de părinți sunt așteptați între orele 10:00 și 16:00. Pe lângă vizita în aeronavă și oportunitatea de a face fotografii, cei mici vor putea interacționa cu piloți, însoțitori de zbor și ingineri de aviație, care vor fi pregătiți să răspundă întrebărilor curioșilor și să se fotografieze alături de ei, conform unui comunicat emis de operatorul aerian național.

De asemenea, de Ziua Internațională a Copilului, TAROM oferă gratuitate la biletele de avion achiziționate pe 1 iunie 2024 pentru copiii de până la 11 ani, valabile pentru orice perioadă de călătorie, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

În plus, pe 1 Iunie, TAROM va pune la dispoziția celor mici un ghișeu special pentru a le facilita interacțiunea cu agentul de check-in.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM, fondată în 1954, operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și este membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul național al României dispune de o flotă de 18 aeronave și oferă 70 de destinații, operate fie cu propriile aeronave, fie prin parteneriate code share. Din 1993, TAROM este membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare