POLIȚIA – Mureșean presupus membru al grupării de motocicliști Hells Angels, arestat pentru șantaj și tentativă de omor

0
668

ARESTARE. Un mureșean în vârstă de 37 de ani, presupus membru al grupării de motocicliști Hells Angels și pe numele căruia existau două mandate europene de arestare, a fost arestat în Cluj-Napoca, luni, 19 aprilie, în jurul orei 18, a comunicat IGPR.

 

Bărbatul era dat în urmărire de către autoritățile germane din octombrie 2020, sub acuzația că în august 2020 ar fi săvârșit o faptă de șantaj și ar fi participat la o tentativă de omor, pe teritoriul statului german – datele şi informaţiile suplimentare au fost obţinute prin Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Mureșeanul a fost prins de poliţiştii specializați în depistarea persoanelor urmărite (la acțiune au colaborat/participat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ