POLIȚIA – Percheziții la firme din județul Mureș, într-un dosar de înşelăciune cu vouchere de vacanţă: prejudiciul este estimat la 1 milion de lei

0
607

ÎNȘELĂCIUNE. Miercuri, 19 ianuarie 2022, în judeţul Mureş și în alte 13 judeţe şi în Bucureşti, au loc 24 de percheziții domiciliare într-un dosar de înşelăciune cu carduri/vouchere de vacanţă. Vor fi puse în executare 9 mandate de aducere. Dosarul este instrumentat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, și investighează un prejudiciu de peste 1 milion de lei.

 

De la locațiile percheziționate se ridică  diferite înscrisuri care pot avea legătură cu cauza. IGPR a precizat că din cercetări a reieşit că reprezentanţii unor firme din judeţul Mureş ar fi atestat, în mod fictiv, prestarea unor servicii de cazare şi masă către persoane fizice beneficiare de carduri/vouchere de vacanţă, pentru care ar fi plătit, în numerar, 60% din valoarea acestora. Ulterior, aceste vouchere ar fi fost decontate integral, prin operatorii autorizaţi.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ