PREGĂTIRI PENTRU PLAY-OFF – Unirea Ungheni l-a transferat pe tânărul fundaș central Bruno Vasiu de la FC Brașov

0
132

FOTBAL – LIGA A III-A. CS Unirea Ungheni, echipă clasată pe locul 3 în Seria 9 a Ligii a III-a și calificată matematic în play-off (prima etapă în promovarea în Liga a II-a), l-a transferat pe tânărul fundaș central Bruno Nicola Vasiu (24 ani), originar din Sânleani (jud. Arad). Vasiu, format la Academia Hagi, a mai jucat la Șoimii Lipova, CSM Reșița, CSM Deva și FC Brașov, însă nu a jucat niciun minut în actualul campionat de Liga a II-a, brașovenii nefolosindu-l decât într-un meci din turul 2 al Cupei României.

 

Vasiu, fost component al lotului național U18, era considerat o speranță a fotbalului românesc, însă o accidentare gravă la genunchi, urmată de o îmbolnăvire pe fond de stres din cauza unor probleme cu tiroida, i-au stopat ascensiunea, el nereușind să se impună în echipele în care a activat.

 

Unirea Ungheni, care s-a reunit luni, 17 ianuarie 2022 pentru pregătirea finalului sezonului regulat, a cumulat 29 de puncte în cele 15 etape, din 9 victorii, 2 egaluri și 4 eșecuri (are golaveraj 35-19) și este devansată în clasamentul seriei de CS Hunedoara (43 de puncte) și Metalurgistul Cugir (36 de puncte), însă va fi una dintre cele 4 echipe care vor juca în play-off, primul pas pentru promovarea în Liga a II-a – probabil, a patra calificată în play-off-ul seriei va fi Viitorul Cluj (acum pe locul 4, cu 24 de puncte), echipă cu care va juca, la Ungheni, primul meci oficial din 2022.

 

* Foto: @sportarad

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ