POLO – CSM Târgu Mureș s-a clasat pe penultimul loc în Cupa României, după două înfrângeri și o victorie

CUPA ROMÂNIEI. În piscina Complexului Sportiv Steaua din București s-a derulat în acest sfârșit de săptămână primul turneu oficial la polo, Cupa României, trofeu pentru care au luptat opt din cele nouă echipe din Superliga națională (singura absentă a fost Crișul Oradea).

 

CSM Târgu Mureș a pierdut în sferturi, cu 14-2 (3-0, 2-0, 5-2, 4-0) cu campioana en-titre, deținătoarea Cupei și gazda turneului, Steaua București (2-14) – în foto -, iar apoi sâmbătă, în meci pentru locurile 5-8, a pierdut cu CS Rapid București (8-5).

 

Duminică dimineață, CSM Târgu Mureș a disputat ultimul meci din Cupa României, cu Politehnica Cluj-Napoca (echipă învinsă, de asemenea, în primele două confruntări de CSM Oradea, cu 23-1, și de AMEFA Arad, cu 12-7). Meciul, care a contat pentru locurile 7-8, s-a terminat cu victoria târgumureșenilor cu scorul 9-5.

 

În campionat…

 

Următorul meci oficial al târgumureșenilor (antrenați de fostul internațional Andrei Edward), primul din returul Superligii, se desfășoară, acasă, la începutul lunii februarie, în compania formației AMEFA Arad, tot acasă urmând să se dispute și partida din etapa a doua a returului, cea cu Dinamo București.

 

Etapa a treia a returului Superligii este etapă de pauză pentru CSM, fiind pentru prima oară după 1989 când campionatul de polo se dispută cu o formație în plus, după admiterea în Superligă și a formației târgumureșene. Acesta este primul an din perioada post-comunistă când CSM Târgu Mureș activează în primul eșalon al poloului românesc.

 

După turul Superligii, CSM Târgu Mureș se situează pe locul 6 (din 9), cu 6 victorii și 10 înfrângeri – în campionatul de polo se dispută câte două jocuri pe etapă, echipele urmând să dispute câte patru meciuri cu fiecare competitoare, două acasă și două în deplasare.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare