PORȚI DESCHISE – Palatul Administrativ din Tîrgu Mureș, edificiu construit în urmă cu 110 ani, poate fi vizitat în 16 mai

0
308
Palatul Administrativ, 1911

EVENIMENT. În 16 mai, la 113 ani de la decizia consiliului orășenesc Tîrgu Mureș de a aproba edificarea noului sediu al administrației publice locale (acum sediul Consiliului Județean și al Prefecturii Mureș), mureșenii au posibilitatea de a vizita una dintre clădirile emblematice ale municipiului reședință de județ (cu amendamentul că doritorii trebuie să se înscrie pentru turul Palatului Administrativ prin e-mail – la adresele: vitelar.corina@cjmures.ro și lukacs.katalin@cjmures.ro – sau telefonic – 0265 263211 int. 1286).

 

Construcția clădirii a fost finalizată în anul 1908. Cu prilejul Zilei Porților Deschise la Palatul Administrativ, care include vizitarea Palatului Administrativ și a Turnului cu Ceas, invitații vor primi informații, în limbile română și maghiară, legate de construirea și istoricul clădirii.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ