Povestea inovatoarei afaceri LasCars: Service-ul auto self-service care revoluționează experiența șoferilor

INIȚIATIVĂ ANTREPRENORIALĂ. În miezul orașului Iași, doi tineri antreprenori, Andrei și Lucian, au pus bazele unei afaceri cu totul și cu totul speciale. Cu o investiție inițială de 50.000 de euro, cei doi au deschis anul trecut un service auto cu un concept unic pe piață, unde clienții își pot repara singuri mașinile, beneficiind de facilități profesionale și de un sprijin specializat, contra unei taxe modice de 60 de lei pe oră.

Andrei, avocat pasionat de mașini, și Lucian, mecanic cu o experiență de peste 10 ani, și-au unit cunoștințele și pasiunile pentru a oferi un serviciu inedit pe piața auto. Inspirându-se din nevoia evidentă a șoferilor de a avea un spațiu de lucru propriu și accesibil, cei doi au creat LasCars, primul self-service auto din Iași și al treilea din țară.

La LasCars, clienții pot efectua diverse lucrări de întreținere și reparație la mașinile lor, precum revizii, schimburi de fluide, schimburi la partea de injecții și ambreiaje sau chiar schimbarea distribuției. Pentru aceasta, ei beneficiază de un elevator și scule profesionale, iar pentru cei mai puțin experimentați, un mecanic este întotdeauna disponibil pentru asistență.

Serviciul a fost primit cu entuziasm de către șoferii din Iași, care apreciază posibilitatea de a lucra la mașinile lor într-un mediu profesional și bine echipat. Prețul accesibil, de 60 de lei pe oră, face ca serviciul LasCars să fie atractiv pentru toți cei care doresc să își întrețină singuri mașinile.

În prezent, aproximativ 5-20 de clienți ajung zilnic în service-ul LasCars, mulți dintre aceștia apreciind controlul și economiile pe care le obțin efectuând lucrările singuri. Cu toate că afacerea este în stadiul incipient, cei doi antreprenori visează să își extindă serviciile în viitor, răspunzând astfel unei nevoi tot mai crescânde de spații self-service în industria auto.

Conceptul inovator al lui LasCars a fost primit cu bucurie de către comunitatea de șoferi, evidențiind astfel succesul unei afaceri pornite din pasiune și dorința de a aduce un suflu nou în industria auto românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare