Victor Ponta și Adrian Buzgău

PRECAMPANIE – Victor Ponta și-a prezentat filiala din Mureș a Pro România, condusă de Adrian Călin Buzgău

PRO ROMÂNIA. Fostul prim-ministru și președinte al PSD Victor Ponta, din postură președinte al partidului Pro România, a lansat filiala Mureş a noului său partid, conducerea acesteia fiind asigurată de Adrian Călin Buzgău (38 de ani), actual consilier personal al subsecretarului de stat de la Ministerul Economiei (din februarie 2017) și fost subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (în perioada aprilie 2015 – februarie 2016).

 

Ponta, însoțit de Nicolae Bănicioiu, Ioana Petrescu și Daniel Constantin, se află într-un turneu de promovare a partidului Pro România. În județul Mureș, filiala județeană este compusă din 37 de filiale locale, care cuprind aproximativ 750 de membri, conform coordonatorului județean, Călin Buzgău.

 

Liderul filialei mureșene a Pro România este de profesie economist (absolvent al Facultății de Știinte Economice a Universității „Dimitrie Cantemir”, promoția 2006), a mai fost, o scurtă perioadă de timp, subsecretar de stat la Autoritatea Națională pentru Restituirea proprietăților (în 2013-2014) și consilier parlamentar al senatorului PSD de Mureș Alexandru Petru Frătean (care a ocupat și funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare