PRECAMPANIE – Victor Ponta și-a prezentat filiala din Mureș a Pro România, condusă de Adrian Călin Buzgău

0
840
Victor Ponta și Adrian Buzgău

PRO ROMÂNIA. Fostul prim-ministru și președinte al PSD Victor Ponta, din postură președinte al partidului Pro România, a lansat filiala Mureş a noului său partid, conducerea acesteia fiind asigurată de Adrian Călin Buzgău (38 de ani), actual consilier personal al subsecretarului de stat de la Ministerul Economiei (din februarie 2017) și fost subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (în perioada aprilie 2015 – februarie 2016).

 

Ponta, însoțit de Nicolae Bănicioiu, Ioana Petrescu și Daniel Constantin, se află într-un turneu de promovare a partidului Pro România. În județul Mureș, filiala județeană este compusă din 37 de filiale locale, care cuprind aproximativ 750 de membri, conform coordonatorului județean, Călin Buzgău.

 

Liderul filialei mureșene a Pro România este de profesie economist (absolvent al Facultății de Știinte Economice a Universității „Dimitrie Cantemir”, promoția 2006), a mai fost, o scurtă perioadă de timp, subsecretar de stat la Autoritatea Națională pentru Restituirea proprietăților (în 2013-2014) și consilier parlamentar al senatorului PSD de Mureș Alexandru Petru Frătean (care a ocupat și funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ