Premieră în România – cursuri de influenceri, bloggeri și vloggeri

ÎNVĂȚĂMÂNT. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va susține cursuri menite să învețe studenții cum să fie influenceri, bloggeri și vloggeri de succes în anul universitar viitor – o premieră în România.
 
Absolvenții de liceu care sunt „pasionați de comunicarea online și doresc să învețe cât mai multe despre aceste noi locuri de muncă” vor afla totul despre calea către celebritate pe internet.
 
„Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc și sunt organizate de Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic”, spune universitatea într-un comunicat de presă.
 
Cursurile vor fi predate de persoane care au atins deja un grad de faimă în domeniu. Printre aceștia se numără bloggerul de mâncare Gina Bradea, actorul Gabriel Coveșeanu, vloggerul Radu Alexandru și jurnalistul și influencerul Dan-Cătălin Predescu. Lor li se vor alătura și alți profesori de la catedra de literatură a universității.
Universitatea vede modulele ca pe o modalitate de a actualiza un curriculum din ce în ce mai deconectat.
 
„Aceste cursuri reprezintă un prim pas în adaptarea conținuturilor noastre educaționale la noile cerințe ale pieței muncii, aflată în continuă schimbare”, a declarat Simona Antofi, decanul Facultății de Literatură din cadrul Universității „Dunărea de Jos”.
„Este foarte important pentru noi să oferim studenților conținut relevant pentru a-i ajuta să înceapă o carieră în acest domeniu”, a adăugat ea.
 
Decanul notează, de asemenea, că cursurile se vor concentra pe aspectele practice ale industriei. „Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experiență în acest domeniu și sunt capabili să furnizeze informații aplicate”, conchide Antofi.
 
Cei care doresc să se înscrie la noul curs vor trebui să plătească 300 RON (61 EUR) pentru cele 20 de ore de curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare