Lucian Goga

PREMIERĂ – Lucian Goga nu mai este prefect al județului Mureș

ADMINISTRAȚIE. După trei ani și patru luni, Lucian Goga nu mai este prefect al județului Mureș. Numit în această funcție în 17 decembrie 2014, în locul lui Vasile Liviu Oprea, sighișoreanul Goga a devenit reprezentant al Guvernului în județul Mureș din postura de șef al Direcţiei Sanitar Veterinare Mureş.

 

Astăzi, în urma unei Hotărâri a Guvernului Dăncilă, lui Goga i-a încetat exercitarea funcţiei publice de prefect al judeţului Mureş, unde oricum a fost numit „cu caracter temporar” – o găselniță a social-democraților pentru a nu mai fi nevoiți să îngroașe rândul experților guvernamentali atunci când vor să-și dea afară subprefecții și prefecții (ultimul mureșean care a beneficiat de această facilitate, de a lua o leafă generoasă de la stat fără să facă nimic palpabil, a fost Oprea, care a fost detașat).

 

Așadar, Goga a fost scos din cărțile guvernamentale după exact 40 de luni petrecute în funcția de prefect. Cel mai probabil își va relua funcția din care a fost promovat, cu elevatorul politic, în cea de reprezentant al Guvernului în județul Mureș.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare