PREMIERĂ – Reghineanul Alin Romulus Păcurar, inclus în prima instanţă din România specializată în soluţionarea litigiilor din sport

0
3514

ARBITRAJ SPORTIV. Reghineanul Alin Romulus Păcurar, preşedinte al Tribunalului de Arbitraj Instituţionalizat Mureş și al Asociației Mediatorilor Mureș (din 2011), fost sportiv de performanță și absolvent de Drept, a fost introdus în corpul arbitrilor judiciari ai Tribunalului de Arbitraj Instituţionalizat Sportiv Român, prima instanţă specializată în soluţionarea litigiilor din sport.

 

Păcurar va depune jurământul de arbitru judiciar specializat în gestionarea litigiilor din sportul românesc sâmbătă, 8 decembrie 2018, când se va oficializa și înființarea Tribunalului de Arbitraj Instituţionalizat Sportiv Român (o alternativă la instanța de judecată, conform Uniunii Tribunalelor de Arbitraj Instituţionalizat din România). Primul corp al arbitrilor judiciari va fi format din șapte jurişti specializaţi în drept sportiv Arbitrajul Instituţional.

 

Păcurar este triplu medaliat la Campionatele Europene de lupte libere (o dată cu argint și de două ori cu bronz), triplu campion balcanic, este președintele Asociației „Sportul pentru Toți” din Reghin, Maestru Emerit al Sportului, premiat cu distincția prezidențială “Meritul Sportiv clasa a I” în grad de Cavaler și cu Placheta de Aur, de Federaţia Internaţională de Lupte (1987).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ