PREMIERĂ – Serena Williams și Roger Federer au ieșit din clasamentele ATP și WTA pentru prima oară în ultimele două decenii

0
32

MOMENT ISTORIC. Jucătoarea americană Serena Williams și elvețianul Roger Federer, bine cunoscutele legende ale tenisului, au ieșit din clasamentul ATP și WTA și mai pot participa cu wildcard-uri la concursuri.
 
Serena Williams, va împlini 41 de ani anul acesta, cu 23 de turnee de Mare Șlem câștigate, ocupa locul 1.204 în lume când a revenit în competiția  de la Wimbledon, unde a fost învinsă din primul tur de franțuzoaica Harmony Tan.
 
Roger Federer, jucător cu 20 de trofee de Grand Șlem, la 40 de ani se regăsește în aceeași situație cu colega Williams, el recuperându-se după mai multe operații suferite la genunchi, fiind absent din orice turneu în ultimele 12 luni.
“Voi reveni cu siguranță, nu știu cum și unde, dar mă voi întoarce. Sunt curios să înțeleg ce se va întâmpla, dar sunt încrezător. Următoarele trei sau patru luni vor fi fundamentale pentru a-mi defini viitorul” – a declarat Roger Federer.
 
Sperăm ca ambele legende să revină cât mai curând în topuri în condiții optime. Baftă!

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ