PREȚ – În județul Mureș, alegerile „europarlamentare” vor costa 4 milioane de lei

0
107

EUROPARLAMENTARE. Pentru judeţul Mureş a fost alocată suma de 4.008.000 lei pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019, scrutinul urmând să se desfășoare în 26 mai, în 568 de secţii de votare – locațiile a  20 de secţii de votare au fost schimbate față de alegerile precedente.

 

În 25 martie, primarii şi secretarii unităţilor administrativ teritoriale din județul Mureș vor fi convocați la Instituția Prefectului pentru instruire şi prezentărea atribuţiilor pe care aceştia le au pentru pregătirea scrutinului din 26 mai.

 

Din Comisia tehnică Mureş pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European fac parte prefectul, subprefectul şi secretarul judeţului, precum și reprezentanţii următoarelor instituţii județene: Direcţia Judeţeană de Statistică, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea”, Biroul Judeţean de Administrare a Bazelor de Date şi Evidenţă a Persoanelor, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Col. Sabin Motora”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Speciale, Autoritatea Electorală Permanentă, Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice – Electrica Distribuţie Transilvania Sud şi Agenţia Naţională de Presă “Agerpres”.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ