PREVIZIBIL – CSM Târgu Mureș, eliminată din Cupa României la baschet masculin

CUPA ROMÂNIEI. CSM Târgu Mureș a pierdut, net și previzibil, și mediul retur al fazei a III-a din Cupa României la baschet masculin, fiind învinsă cu o diferență de 38 de puncte de BCMU FC Argeş Piteşti. Meciul, desfășurat în Sala Sporturilor Trivale, s-a încheiat cu 116-78. În meciul tur, desfășurat la sfârșitul lunii ianuarie în Târgu Mureș, s-a încheiat tot cu victoria piteștenilor (99-72).

 

Pentru echipa târgumureșeană au punctat: Szabolcs Santa (24 pct), David Engi Rosenfeld (22 pct), Ernests Kalve (17 pct),  Bölöni Tamás (13 pct), Norbert Steff (2 pct). De la echipa piteșteană, care și-a menajat jucătorii titulari, principalii marcatori au fost Radu Paliciuc (29 pct), Tudor Gheorghe (15 pct) și Mihai Măciucă (13 pct).

 

În turul al IV-lea al Cupei României, pe lângă primele patru clasate în ediţia trecută a campionatului (CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi BC CSU Sibiu), calificate direct în această fază a competiției, s-au mai calificat Dinamo Ştiinţa Bucureşti, CS SCM Timişoara, BCMU FC Argeş Piteşti (toate învingătoare în faza a III-a a competiției) – ultima calificată în turul IV va fi, cel mai probabil, SCM U. Craiova învingătoarea în deplasarea de la Mediaș în meciul tur din faza a III-a, cu echipa locală CSM Mediaş, cu 88-86.

 

Meciurile din turul IV se joacă tur-retur, în 3 și 10 aprilie, iar turneul Final 4 al competiției se va disputa în perioada 17-18 aprilie.

 

 Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare