PREVIZIBIL – CSM Târgu Mureș, eliminată din Cupa României la baschet masculin

0
105

CUPA ROMÂNIEI. CSM Târgu Mureș a pierdut, net și previzibil, și mediul retur al fazei a III-a din Cupa României la baschet masculin, fiind învinsă cu o diferență de 38 de puncte de BCMU FC Argeş Piteşti. Meciul, desfășurat în Sala Sporturilor Trivale, s-a încheiat cu 116-78. În meciul tur, desfășurat la sfârșitul lunii ianuarie în Târgu Mureș, s-a încheiat tot cu victoria piteștenilor (99-72).

 

Pentru echipa târgumureșeană au punctat: Szabolcs Santa (24 pct), David Engi Rosenfeld (22 pct), Ernests Kalve (17 pct),  Bölöni Tamás (13 pct), Norbert Steff (2 pct). De la echipa piteșteană, care și-a menajat jucătorii titulari, principalii marcatori au fost Radu Paliciuc (29 pct), Tudor Gheorghe (15 pct) și Mihai Măciucă (13 pct).

 

În turul al IV-lea al Cupei României, pe lângă primele patru clasate în ediţia trecută a campionatului (CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi BC CSU Sibiu), calificate direct în această fază a competiției, s-au mai calificat Dinamo Ştiinţa Bucureşti, CS SCM Timişoara, BCMU FC Argeş Piteşti (toate învingătoare în faza a III-a a competiției) – ultima calificată în turul IV va fi, cel mai probabil, SCM U. Craiova învingătoarea în deplasarea de la Mediaș în meciul tur din faza a III-a, cu echipa locală CSM Mediaş, cu 88-86.

 

Meciurile din turul IV se joacă tur-retur, în 3 și 10 aprilie, iar turneul Final 4 al competiției se va disputa în perioada 17-18 aprilie.

 

 Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here