PREVIZIBIL – PNL îl propune pe Alexandru György pentru funcția de viceprimar în Târgu Mureș

0
1407
Alexandru György

VICEPRIMARI TÂRGU MUREȘ. Alexandru György va fi propunerea PNL la funcția de viceprimar al municipiului Târgu Mureș, decizia fiind oficializată astăzi, 10 noiembrie 2020, de Biroul Politic Local al organizației municipale și anunțată public de președinte PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar.

 

Conform surselor din mediul politic implicat în forul deliberativ al municipiului Târgu Mureș, încă în primele zile de după alegerile locale s-a opinat că viitorii viceprimari vor fi de la UDMR (cel mai vehiculat nume fiind al lui Portik Vilmos László, fostul șef de cabinet al liderului UDMR Mureș, Péter Ferenc) și PNL, caz în care propusul urma să fie Alexandru György.

 

György, vicepreședinte PNL Târgu Mureș, este de profesie jurist, dar cu o activitate profesională axată pe zona de IT și cu expertiză în administrație.

 

Liberalii susțin că pe lista de priorități pe care viceprimarul PNL o va susține sunt: “realizarea business hub-ului pentru tinerii antreprenori și profesioniști, reabilitarea și dotarea școlilor și a grădinițelor, construirea de noi creșe, parcări supraterane în fiecare cartier, drumul de legătură între Corunca (E60) și intrarea pe autostrada Transilvania (A3), introducerea mijloacelor de transport electrice și hibride mai puțin poluante, realizarea de piste pentru bicicliști, dezvoltarea turistică a municipiului”.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ