Alexandru György

PREVIZIBIL – PNL îl propune pe Alexandru György pentru funcția de viceprimar în Târgu Mureș

VICEPRIMARI TÂRGU MUREȘ. Alexandru György va fi propunerea PNL la funcția de viceprimar al municipiului Târgu Mureș, decizia fiind oficializată astăzi, 10 noiembrie 2020, de Biroul Politic Local al organizației municipale și anunțată public de președinte PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar.

 

Conform surselor din mediul politic implicat în forul deliberativ al municipiului Târgu Mureș, încă în primele zile de după alegerile locale s-a opinat că viitorii viceprimari vor fi de la UDMR (cel mai vehiculat nume fiind al lui Portik Vilmos László, fostul șef de cabinet al liderului UDMR Mureș, Péter Ferenc) și PNL, caz în care propusul urma să fie Alexandru György.

 

György, vicepreședinte PNL Târgu Mureș, este de profesie jurist, dar cu o activitate profesională axată pe zona de IT și cu expertiză în administrație.

 

Liberalii susțin că pe lista de priorități pe care viceprimarul PNL o va susține sunt: “realizarea business hub-ului pentru tinerii antreprenori și profesioniști, reabilitarea și dotarea școlilor și a grădinițelor, construirea de noi creșe, parcări supraterane în fiecare cartier, drumul de legătură între Corunca (E60) și intrarea pe autostrada Transilvania (A3), introducerea mijloacelor de transport electrice și hibride mai puțin poluante, realizarea de piste pentru bicicliști, dezvoltarea turistică a municipiului”.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare