PREVIZIBIL – Primul caz de coronavirus confirmat în județul Mureș, în Cristești

0
4606

ANCHETĂ EPIDEMIOLOGICĂ. O femeie în vârstă de 70 de ani, dintr-o localitate limitrofă municipiului Târgu Mureş, Cristești, revenită în țară din Ancona/Bologna (Italia) și aflată în izolare la domiciliu încă din 6 martie, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 (coronavirus), după ce în 7 martie, în urma unei stări generale degradate (dificultăți de respirație, tuse și febră), i-au fost recoltate probe.

 

Informația a fost confirmată de prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, care a mai precizat că “a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”. Pacienta va fi transportată și internată la Centrul de Boli Infecţioase Cluj, pentru tratament. Este cea de-a 15-a persoană confirmată în România cu COVID-19.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ