PREVIZIBIL – Sirius Târgu Mureș eliminată în sferturile Ligii naționale, după ce a pierdut pe teren propriu al doilea meci din sferturi cu Baschet UAV Arad

0
40

BASCHET – LIGA NAȚIONALĂ. Joi, 31 martie 2022, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în al doilea meci contând pentru sferturile de finală a Ligii naționale de baschet feminin, BC Sirius Mureșul Târgu Mureș a pierdut, cu 56-80 (11-21, 13-19, 17-19, 15-21), partida cu FCC Baschet UAV Arad, echipa oaspete calificându-se în semifinalele competiției cu scorul general 2-0 (conform regulamentului FRB, calificarea se decide pe principiul Cel mai bun din 3 meciuri).

 

Mureșencele au încheiat sezonul regulat pe locul 6, în timp ce arădencele s-au clasat pe locul 3 (primele 8 echipe s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii naționale). Sirius a pierdut categoric, la o diferență de 24 de puncte, și cel de-al doilea meci al sferturilor, ratând intrarea în semifinală, după ce în primul meci, la Arad, au fost depășite de mult mai valoroasele lor adversare cu 84-48.

 

Pentru Sirius au punctat: Ruth Helena Sherrill (21 puncte), Veronika Liubinets (10 puncte), Alexis Monique Cortez (9 puncte), Sorana Bianca Anca și Sara Solyom (câte 5 puncte), Rebecca Raluca Lipovan (4 puncte), Ruxandra Diana Chiș (2 puncte). De la oaspete s-au remarcat Andreona Lanay Keys (23 puncte), Brankica Hadzovic (20 puncte) și Shereen Zaibunissa Sutherland (12 puncte).

 

În urma acestei înfrângeri, Sirius Târgu Mureș va continua disputarea meciurilor pentru locurile 5-8, în grupă cu pierzătoarele din sferturi (CS Universitatea Cluj-Napoca, CS Municipal Alexandria și, cel mai probabil, ACS KSE Târgu Secuiesc).

 

* Foto: @FCC Baschet UAV Arad

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ