Prim Ajutor în orice situație – acum ai și aplicația dedicată!

AJUTOR. Auzim destul de des expresia „situație de viață și de moarte”, însă știm cu adevărat ce presupune? Suntem pregătiți să facem față? Atunci, acolo, exact când e nevoie. În România, ar putea fi salvați mulți oameni prin acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, dar, din păcate, statistica e sumbră. Multe persoane mor până li se acordă ajutor specializat.

Manualul de Prim Ajutor te ajută să salvezi o viață sau să ameliorezi suferința unui om fără să ai o pregătire în acest sens și indiferent de vârsta pe care o ai. Urmezi sfaturile noastre și îți poți salva copilul, soțul, mama sau bunicul!

DESCARCĂ aplicația în AppStore aici și în Google PLay aici!

Implică-te pentru viață!
Nu toată lumea are cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte primul ajutor. Aplicația noastră este utilă și foarte simplu de utilizat. O clipă de neatenție te poate duce într-o situație limită, iar cei din jurul tău pot afla ce să facă pentru a te ajuta în cazul în care ai fost implicat într-un accident, ai o fractură, ai suferit o arsură, ai o alergie sau intri în șoc anafilactic, te-a mușcat un animal, ai o hemoragie, te sufoci sau ai fost expus unor substanțe otrăvitoare.

Se poate întâmpla oriunde!
Situațiile critice sunt imprevizibile. Pot apărea în propria ta bucătărie, într-o excursie pe munte sau la un eveniment. În aplicație, găsești soluții de prim ajutor explicate într-un limbaj accesibil, însoțite de ilustrații și de video-uri. De asemenea, Numărul de Urgență 112 poate fi apelat din orice secțiune. Șansele de supraviețuire cresc dacă ai în apropiere un om care știe ce face. Un astfel de pachet de informații chiar poate salva vieți!

Un produs marca Reea, în parteneriat cu Serviciul Privat de Ambulanță Samaritanus Tîrgu-Mureș.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare