Primarul care blochează jurnaliștii

Recent, m-am văzut cu primarul Zoltan Soos la un vernisaj de la cetatea medievală și l-am întrebat cât mai are de gând să fugă de întrebările mele, iar el mi-a răspuns candid că din fericire va pleca 10 zile în concediu, apoi va fi în zonă. La fel cum a mai fost câteva luni când mereu a găsit motive să evite o discuție profesională și bărbătească despre cum freacă menta din Târgu Mureș. Sigur, a avut timp să meargă de nenumărate ori la posturile tv și de radio unde este lăsat să bată câmpii despre planuri mărețe. Aceleași promisiuni electorale pe care le-a uitat pe afișe și pe site-ul de campanie, dar fără să arate că se mișcă în direcția vânturată în fața localnicilor.

Ei bine, după discuția cu edilul de la expoziția de pictură și grafică, pentru care a dat aproape 30.000 de euro pe ochi frumoși, Zoli al nostru a decis să mă blocheze pe pagina oficială de Facebook. Lucru absolut ciudat, pentru că în nicio redacție nu există un singur om și oricine poate să-mi spună ce povești de adormit electoratul mai postează, chiar dacă eu ca jurnalist n-am acces. A dovedit însă că are curajul unei găini fără cap. Nu poate da vina pe omuleții care-i gestionează pagina publică pentru că nu este a lor și nu iau decizii în locul primarului. Oricum, asta arată ce om conduce un oraș, post pe care l-a obținut cu promisiunea că totul va fi transparent și schimbarea va fi în bine. Nu a spus în bine pentru cine, că pentru Târgu Mureș nu se observă. Run, Zoli, run! La muzeu, că la primărie nu cred că te mai votează nici maghiarii la cât de performant ai fost în a risipi banul public pentru pasiunile tale și nu numai.

PS Încă îi mai pot vedea pagina personală, unde limba română pe care o sărbătorim astăzi n-are loc, după cum se observă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare