Primarul din Lunca Bradului, Alexandru Bexa, câștigător al Campionatului European de Fotbal al Primarilor

FOTBAL. Primarul comunei Lunca Bradului, Alexandru Bexa, s-a distins ca și campion european la fotbal alături de Naționala Primarilor din România. Acest turneu a avut loc în perioada 2-6 octombrie în Chișinău, unde echipele primarilor din diferite țări au concurat pentru titlul de campioni europeni.

Alexandru Bexa a făcut parte din selecționata de primari a României și a fost un membru activ al echipei care a obținut câștigătoarea turneului. Naționala României a obținut rezultate impresionante pe tot parcursul competiției: au învins Cehia cu 7-1, Ucraina cu 5-1 și Slovacia cu 4-2.

Primarul Bexa a exprimat mândria sa pentru această realizare și pentru oportunitatea de a reprezenta comuna, județul și țara în această competiție internațională. Performanța sa la acest turneu este un exemplu de implicare și determinare în afara atribuțiilor sale administrative, demonstrând pasiunea sa pentru fotbal și dedicarea sa față de comunitate.

Acest câștig reprezintă nu doar o realizare personală a primarului Alexandru Bexa, ci și o sursă de mândrie pentru comuna Lunca Bradului și întreaga comunitate locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare