Primarul Zoltán Soós anunță 5 inovații importante în serviciul de Taxi din Târgu Mureș

TAXI. Primăria Târgu Mureș, sub îndrumarea primarului Zoltán Soós, aduce schimbări semnificative în domeniul serviciilor de taxi. Iată cele 5 noutăți care vor transforma experiența călătoriilor în oraș:

1. Aspect Uniform: Toate taxiurile din Târgu Mureș adoptă un aspect uniform, conform cerințelor asociațiilor de taximetrie. Această uniformitate nu doar conferă un aspect ordonat pe străzi, dar și facilitează identificarea serviciilor de taxi în oraș.

2. Plata cu Cardul: În vederea creșterii confortului pasagerilor, plata cu cardul devine obligatorie în toate vehiculele de taxi. Această facilitate modernă facilitează tranzacțiile și elimină grija de a avea numerar asupra lor, aducând o soluție convenabilă pentru călătoriile în oraș.

3. Mașini Noi:Pentru a asigura un transport modern și sigur, sunt autorizate doar vehiculele de taxi cu o vechime sub 10 ani. Această măsură aduce un plus de siguranță și confort, contribuind la înnoirea parcului auto dedicat serviciilor de taxi din Târgu Mureș.

4. Protecția Mediului:O altă schimbare importantă este orientarea către vehicule care respectă standardele de poluare EURO5. Prin această măsură, primăria demonstrează preocupare față de mediul înconjurător și contribuie la menținerea unui oraș mai curat și mai sustenabil.

5. Drepturile Pasagerilor: Într-un efort de a informa pasagerii cu privire la drepturile lor, un pliant informativ este acum expus la vedere în toate taxiurile din Târgu Mureș. Această inițiativă asigură transparență și conștientizare cu privire la drepturile pe care le au pasagerii în timpul călătoriilor cu taxiul.

Prin aceste măsuri, Primăria Târgu Mureș demonstrează angajamentul lor față de îmbunătățirea calității serviciilor de taxi în oraș, facilitând călătoriile locuitorilor și vizitatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare