Primul centru de edutainment din România care se va deschide săptămâna viitoare în București

EDUCAȚIE. Bucureștiul va găzdui primul centru de edutainment (divertisment, cu aspect educativ) din România. Numit Destiny Park, centrul urmează să fie deschis pe 2 septembrie în zona Băneasa, în partea de nord a orașului.
 
Cu o suprafață de peste 5.000 mp, Destiny Park este promovat drept cel mai mare centru de edutainment din Europa de Sud-Est.
 
În noul parc, tinerii vizitatori cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani vor putea încerca 43 de experiențe din mai multe domenii, inclusiv medicină, industria alimentară, mass-media, industria energetică, auto, sport și IT și vor învăța lucruri noi prin joc.
 
„Totul este conceput astfel încât cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii adult, să ai responsabilități și nu în ultimul rând, să-și gestioneze finanțele”, se arată în comunicatul de presă. „Fiecare experiență se desfășoară într-un anumit domeniu și este concepută în așa fel încât copiii să înțeleagă ce înseamnă să „munci” și să primești un „salariu”, dar și să te distrezi.”
 
Copiii pot încerca orice experiență doresc, iar în fiecare dintre experiențe, vor lucra între 15-20 de minute cu antrenorii și animatorii Destiny Park. Toate experiențele sunt concepute și implementate de o echipă de specialiști condusă de expertul parental Urania Cremene.
 
Biletele pot fi deja achiziționate online de pe site-ul parcului, cu o reducere de 10% disponibilă până pe 31 august. Un bilet Standard Pass de 3,5 ore costă 80 de lei pentru copii și 60 de lei pentru adulți în timpul săptămânii. În weekend, abonamentul Standard are un preț de 130 lei pentru copii și 80 lei pentru părinți.
 
Copiii pot accesa centrul doar însoțiți de un adult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare