Primul serviciu software capabil să localizeze, să blocheze și să șteargă un PC de la distanță, chiar și atunci când e oprit sau deconectat de la internet

SOFTWARE. Compania HP a prezentat o soluție de management IT care oferă conectivitate la PC-urile aflate la distanță, permițând echipelor IT să gestioneze dispozitivele chiar și atunci când acestea sunt oprite sau offline.

Stilul de muncă hibrid a făcut ca gestionarea la distanță să fie mai complexă, dar și mai vitală”, comentează Dr. Ian Pratt, Global Head of Security for Personal Systems în cadrul HP Inc. „Cloud-ul a ajutat, dar nu a rezolvat problema capacității IT de a gestiona dispozitivele care sunt oprite sau offline. Conectivitatea puternică oferită de HP Wolf Connect deschide noi uși pentru gestionarea dispozitivelor la distanță, permițând gestionarea eficientă și eficace a forței de muncă dispersate.”

HP Wolf Protect and Trace cu Wolf Connect este primul serviciu software din lume capabil să localizeze, să blocheze și să șteargă un PC de la distanță, chiar și atunci când acesta este oprit sau deconectat de la Internet. Această capabilitate protejează datele sensibile stocate pe dispozitive în mișcare și ajută la reducerea costurilor IT prin reducerea nevoii de remediere sau înlocuire a PC-urilor.

Echipele IT au nevoie de instrumente mai bune pentru a face față creșterii numărului de dispozitive pierdute sau furate”, continuă Ian Pratt. „Până acum, soluțiile se bazau pe faptul că PC-urile erau pornite sau conectate la internet, dar HP Wolf Connect oferă acum o conexiune mobilă foarte puternică pentru a găsi, bloca și șterge dispozitivele pierdute sau furate chiar dacă sunt deconectate sau oprite. Acest lucru este deosebit de important în industriile în care dispozitivele pot conține PII (informații de identificare personală) sau proprietate intelectuală. Prin adăugarea Wolf Connect la HP Wolf Protect and Trace, echipele IT pot raporta cu exactitate unde și când au fost pierdute dispozitivele și cât timp a durat blocarea sau ștergerea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare