Producătorul român de software LIH se gândește la un fond de investiții de 1 mil. euro pentru digitalizarea sectorului asigurărilor

ASIGURĂRI. Life is Hard (LIH), producătorUL român de soluții software listat la Bursa de Valori București, ia în calcul înființarea unui vehicul regional de investiții pre-seed (LIH Ventures) de 1 milion euro pentru a dezvolta un ecosistem în sectorul serviciilor de asigurări, anunță Profit.ro citându-l pe Erik Barna, membru CA al LIH și fondator al companiei.
 
Proiectul ar urma să fie derulat de LIH Ventures – un fond de investiții care participă ca acționar în companii din Europa de Sud-Est, cu un focus inițial pe România, axat pe digitalizarea serviciilor și aplicarea noilor tehnologii (Big Data, AI/ML).
 
Acționarii LIH vor trebui să voteze proiectul în cadrul adunării din 1 noiembrie.
LIH este prezentă pe piața asigurărilor din România prin intermediul platformei 24Broker.ro, cea mai utilizată platformă de brokeraj de asigurări din România: 51% din canalul de brokeraj și 37% din totalul industriei de asigurări din România, potrivit fondatorului companiei, Erik Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare