Prognoza Meteo:Temperaturi Neobișnuit de Ridicate pentru Următoarele Săptămâni

METEO. Meteorologii ANM au oferit prognoza pentru umătoarea perioadă, până la jumătatea lunii noiembrie și anunță că temperaturile vor continua să fie mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna acesta temperaturile vor continua să fie ușor peste normal, cu abateri termice pozitive mai accentuate în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor varia, cu excedent în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de media sezonului.

23 – 30 Octombrie
În a doua săptămână, temperaturile vor continua să fie mai ridicate decât în mod normal, mai ales în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Precipitațiile vor fi în exces în regiunile centrale și nord-vestice, apropiate de normal în celelalte zone.

30 Octombrie – 6 Noiembrie
În această perioadă, temperaturile medii vor rămâne peste media sezonului în întreaga țară. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel obișnuit pentru această perioadă, cu ușoare excedente în zonele montane.

6 – 13 Noiembrie
Spre sfârșitul perioadei, valorile termice vor fi apropiate de normal în întreaga Românie. Cantitățile de precipitații vor prezenta tendința de a fi excedentare în toate regiunile.

Această prognoză sugerează că temperaturile mai ridicate decât în mod obișnuit vor persista pentru o perioadă mai îndelungată, cu abateri pozitive mai pronunțate în anumite regiuni. Regimul pluviometric variază, dar se menține în general apropiat de normal, cu excepții în zonele montane și nord-vestice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare