PROGRAM COMPLET – Cinci zile de film cu intrarea gratuită la Casa de Cultură din Reghin

MICROPOLIS. În perioada 5-11 august, la Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin au loc proiecțiile a cinci dintre cele mai importante și premiate filme ale anului 2018. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Micropolis, aflat la prima ediție și complementar tradiționalului Pădurea Rotundă, și este organizat de Asociația K’Arte în parteneriat cu Caravana Les Films de Cannes a Reghin.

 

Programul mai include (vineri, 8 august, de la ora 20.00, la Dogma Pubs) și un concert plin de energie marca Oamenii Dimineții, un proiect muzical din Târgu Mureș care i-a adus împreună pe Sebastian Tătar (chitară/backing vocal), actorul Luchian Pantea (voce/kazoo), Sorin Fărcaș (chitară bass), Zsolt Asztalos (tobe și percuție), Ciprian Suciu (saxofon), precum și ateliere de artă dedicate celor mici.

 

Iată programul complet al proiecțiilor filmelor, cu precizarea că toate au loc la Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin, de luni până vineri, începând cu ora 18.00, iar intrarea este liberă:

 

Luni, 5 august – Cold War (regia: Pawel Pawlikowski, Polonia, 2018), Premiul pentru cel mai bună regie, Cannes 2018

Marți, 6 august – Apusul  (regia: László Nemes, Ungaria, 2018), Premiul Fipresci, Veneția IFF 2018

Miercuri, 7 august – Shoplifters (regia: Kore-Eda Hirokazu, Japonia, 2018), Palme d’Or, Cannes 2018

Joi, 8 august – Burning (regia: Lee Chang-Dong, Coreea de Sud, 2018), Premiul Fipresci, Cannes 2018

Vineri, 9 august – Dogman (regia: Matteo Garrone, Italia, 2018), Premiul pentru Cel mai bun actor Marcello Fonte, Cannes 2018.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare