PROGRAMARE – În 17 martie, la Târgu Mureș, finală de cupă europeană

0
96

VOLEI FEMININ – CUPA CHALLENGE. În 17 martie 2021, la Târgu Mureș se dispută manșa tur a finalei Cupei Challenge la volei feminin, între echipele CSM Volei Alba Blaj și Sistem9 Yeşilyurt Istanbul (Turcia). Campioana României s-a calificat în finala competiției după ce a trecut categoric în semifinală de MCM-Diamant Kaposvar (Ungaria), pe care a învins-o cu 3-0 (tot în Sala Polivalentă Târgu Mureș) și 3-1.

 

Echipa turcă a dispus în semifinală de concitadina THY Istanbul (Turcia), după o dublă manșă extrem de echilibrată, încheiată cu victorii la limită (3-2). Returul finalei Cupei Challenge la volei feminin se dispută în 24 martie, la Istanbul. Aceasta este a treia finală europeană disputată de CSM Volei Alba Blaj în ultimii patru ani, după cea din Liga Campionilor (2018) şi cea din Cupei CEV (2019), ambele pierdute.

 

* Foto: @ PIXEL ProSport via CSM Volei Alba Blaj

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ