PROGRAMUL, PE CARTIERE – În octombrie, în Târgu Mureș, campanie de colectare gratuită a electrice și electronice uzate și a deșeurilor voluminoase

COLECTAREA DEȘEURILOR VOLUMINOASE. În perioada 2-23 octombrie 2021, în municipiul Târgu Mureș are loc o campanie de colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (este desfășurată de Asociația Recolamp și RO Ecologic Recycling).  Aceasta urmează după cea din perioada martie-aprilie 2021, când în cele cinci săptămâni s-au colectat din Târgu Mureș 45 tone de deșeuri din echipamente electrice și electronice.

 

În cadrul campaniei, pot fi aduse, în fiecare sâmbătă, între orele 9.00-15.00, la unul dintre cele 23 de puncte de colectare selectivă special amenajate, becuri, neoane, baterii, televizoare, frigidere, mașini de spălat sau aspiratoare. Programul de colectare/cartiere este următorul:

 

• 2 octombrie zona Tudor;

• 9 octombrie zona Dâmbu și Libertății;

• 16 octombrie zona Aleea Carpați-Cornișa;

• 23 octombrie zona Centru-Mureșeni.

 

De asemenea, locuitorii din Târgu Mureș au la dispoziție și un serviciu de ridicare de la domiciliu a deșeurilor voluminoase sau cu greutate mai mare de 50 de kilograme, prin programare la numărul de telefon 0748.196.767, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

 

Pentru mai multe detalii legat de punctele de colectare cele mai apropiate, cei interesați  pot descărca aplicația ColțVerde din App Store și Google Play (aceasta pune la dispoziția utilizatorilor o hartă cu toate punctele publice de colectare ale Recolamp).

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare