PROIECT – Revolution Luxury Residence la 2 pași de centrul Târgu-Mureșului

0
166

OPORTUNITATE. Proiectul Revolution Luxury Residence situat pe strada Revoluției, foarte aproape de centrul orașului Târgu-Mureș, la doi pași de Cetatea Medievală, de UMFST si Complexul Weekend, reprezintă o oportunitate pentru iubitorii locuințelor Premium amplasate în zone de top, oferindu-i un statut aparte pe scena imobiliară mureșeană.
 
Managerii acestui proiect se bazează și pe alte atuuri nu doar pe poziția râvnită; siguranța, calitatea și confortul fiind un MUST HAVE, prezența în proiect a firmei Landmania în calitate de antreprenor general, cu vasta ei experiență, prezintă o garanție solidă alături de dezvoltatorul proiectului – Total Petro Gas Construct.
 

Complexul va avea, în final, 30 de apartamente dispuse în 3 corpuri de clădiri, P+2, din care unul are ieșire din strada Revoluției, iar celelalte două sunt amplasate între străzile Revoluției și Avram Iancu.
Apartamentele generoase cu 1,2 și 3 camere au suprafețe între 58 si 130 mp. Parcarea în complex este asigurată cu garaje subterane și supraterane iar accesul va fi cu barieră. Între corpurile de clădiri, locatarii vor beneficia de spații verzi și parcuri.
Locuințele vor fi predate în stadiul semifinisat, iar la cerere pot fi realizate și “la cheie”.
 
 

 
Două dintre corpurile de clădiri vor fi predate la 1 mai 2023, iar cel de-al treilea în august 2023.
” Ne-am propus să ridicăm la standarde înalte acest complex amplasat într-un punct strategic al Târgu-Mureșului. Numeroase personalități ale orașului, printre care și renumitul primar Bernády György au locuit în această zonă. Vom realiza cu mare atenție fiecare etapă a proiectului și vom folosi materiale de calitate, de ultimă generație”, au spus despre proiect Călin Gherendi, dezvoltator, Dr. Ing. Orban Levente, antreprenor general și Ing. Emanuel Pop, manager de proiect.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0722.342.992, pe pagina www.totalrevolutionresidence.ro, sau la adresa de email calin@totalrevolutionresidence.ro.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ