Proiectul Educațional de Teqball la UMFST George Emil Palade Târgu-Mureș

SPORT. În baza protocolului de cooperare semnat între Ministerul Sportului, Ministerul Educației și Federația Română de Teqball (FRTEQ), UMFST G.E. Palade din Tg. Mureș a fost selectată în Proiectul Educațional de Teqball, proiect ce vizează promovarea acestui sport relativ nou în rândul tinerilor și dotarea unităților de învățământ și a cluburilor sportive din țară cu mese de Teqball.

Universitatea, implicată activ în promovarea sportului și a educației pentru sănătate, a găzduit la începutul lunii octombrie a acestui an, turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de Teqball din Nuremberg, Germania.

În acest context, vă invităm 𝐥𝐮𝐧𝐢, 𝟏𝟗 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟑:𝟎𝟎, 𝐢̂𝐧 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 „𝐃𝐫. 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧 𝐏𝐨𝐧𝐠𝐫𝐚𝐜𝐳” din campusul universității, la evenimentul de primire a unei mese de Teqball, meciuri demonstrative și inițierea studenților UMFST de către performerii acestei discipline sportive.
Prezentarea Proiectului Educațional de Teqball va fi susținută de dl Teodor Luca, Președinte FRTEQ, iar la eveniment vor fi prezenți sportivii:

– Kristaly Hunor – jucător Transilvania Teqball Team (TTT), locul 2 la proba de dublu masculin și dublu mixt la Campionatul Național 2022

– Szilagyi Arnold – jucător TTT, locul 2 la proba de dublu masculin și locul 3 la dublu mixt la Campionatul Național 2022

– Barabasi Kinga – jucătoare TTT, locul 3 la proba de dublu feminin la Campionatul Mondial de Teqball, Gliwice 2021, locul 4 la proba de dublu feminin și locul 5 la proba de simplu feminin la Campionatul Mondial 2022 de la Nuremberg

– Dako Katalin – jucătoare TTT, locul 3 la proba de dublu feminin la Campionatul Mondial 2021 și locul 4 la proba de dublu feminin la Campionatul Mondial 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare