PROMO- Augusztus 3, szerda, 19:00, online TV-műsor “Itt és most”, az Msnews by RUA projekt / Miercuri, 3 august, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

0
115

TV-MŰSOR by Hajnal Csíki.
“Szent dolgokról ne beszélj tűz nélkül!” – Szepes Mária
A tűzönjárást titokzatos jelenségként tartják számon.
Mezítláb átgyalogolnak emberek a parázsszőnyegen, és nem szenvednek égési sérülést. Miként lehetséges ez? Ráadásul úgy vélik, hogy ez egy kiváló módszer ahhoz, hogy negatív érzésektől megtisztulj, átalakulj, és életed teljes irányítását kezedbe vedd.
A tűzönjárás mesterével, Csomortáni Dénessel fogok szerda este beszélgetni,
19 órától (Magyarország 18 óra).
Nézzetek bennünket a msnews.ro oldalán.
Ez több mint Egyszerűen Nagyszerű!!!
 
EMISIUNE TV by Hajnal Csíki
„Nu vorbi despre lucruri sfinte fără foc!” – Mária Szepes
Mersul prin foc este considerat un fenomen misterios.
Oamenii merg desculți pe covorul de jar și nu suferă arsuri. Cum este posibil acest lucru? În plus, ei cred că aceasta este o modalitate excelentă de a te curăța de sentimentele negative, de a te transforma și de a prelua controlul deplin asupra vieții tale.
Voi sta de vorbă cu maestrul umblării prin foc, Dénes Csomortáni, miercuri seara,
de la orele 19:00 ( 18:00 ora Ungariei).
Urmăriți-ne pe msnews.ro.
Acesta este mai mult decât Pur și simplu Grozav!!!ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ