PROMO. Joi, 23 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Soluția alternativă la dezvoltarea județului Mureș/ Élettörténetek – Alternatív megoldás Maros megye fejlesztésére”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Joi, 23 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Soluția alternativă la dezvoltarea județului Mureș/ Élettörténetek – Alternatív megoldás Maros megye fejlesztésére”, îl are ca invitat pe domnul Adrian Giurgiu, deputat USR de Mureș, candidat la președinția Consiliului Județean Mureș , alături de omul de afaceri Doru Borșan.

 

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

“Povești de viață / Élettörténetek”, joi, 23 mai, ora 20:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

 

Comandat de: PARTIDUL UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA MUREȘ
CUI mandatar financiar: 21240009
Executat de: Asociația “Romanii Uniti Acasa – RUA” – Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare