PROMO. Luni, 13 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – În jurul lumii în 21 de zile / Élettörténetek – A világ körül 21 nap alatt”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 13 noiembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Povești de viață – În jurul lumii în 21 de zile / Élettörténetek – A világ körül 21 nap alatt”, îi aduce împreună pe cei doi oameni de afaceri – Daniel Cheșa și Doru Borșan.

Ne așteaptă o emisiune cu povestea unei aventuri ca niciuna alta, după cum spune invitatul Daniel Cheșa:
“…Sunt extrem de emoționat să vă împărtășesc una dintre cele mai mari realizări din viața mea: am reușit să călătoresc în jurul lumii în doar 21 de zile! Această experiență a fost plină de provocări, dar și de satisfacții incredibile și momente memorabile în fiecare colț al planetei.
A face înconjurul planetei în 21 de zile necesită o planificare excelentă, rezistență fizică și mentală, precum și o eficiență maximă în gestionarea timpului.
Fiecare zi a fost o aventură nouă, în care am explorat culturi fascinante, m-am bucurat de peisaje deosebite și am întâlnit oameni uimitori. Cu fiecare pas, am descoperit conexiunile noastre comune și frumusețea diversității lumii în care trăim.
Vreau să mulțumesc familiei pentru sprijinul necondiționat și pentru incurajările din timpul călătoriei . Fără ei, acest vis nu ar fi devenit realitate. De asemenea, sunt recunoscător tuturor celor pe care i-am întâlnit pe parcursul călătoriei mele, care mi-au împărtășit poveștile lor și mi-au oferit ospitalitatea lor caldă.
Această călătorie mi-a adus multă înțelepciune și mi-a deschis ochii către frumusețea și fragilitatea planetei noastre. Așadar, încurajez fiecare persoană să își descopere curiozitatea și să călătorească, căci numai prin explorare putem înțelege cu adevărat bogăția și diversitatea umanității.
Mă simt cu adevărat binecuvântat să fiu capabil să împărtășesc această experiență cu voi, prietenii mei virtuali. Vă încurajez să vă urmați poveștile și să aspirați la realizarea visurilor voastre, indiferent cât de îndrăznețe și imposibile par.
-54.700 km parcurși cu avionul, trenul, metroul, autobuzul, taxiul, mașina și pe jos.
– am traversat două oceane, Pacific și Atlantic.
– am trecut prin toate cele cinci continente locuite . Europa, Asia, Australia & Oceania, Nord America, Sud America si Africa.
-am traversat de patru ori ecuatorul.
– 14 zboruri, dintre care cinci cu durată peste 9 ore .
Cluj Napoca ✈️Tel Aviv✈️Abu Dhabi✈️Tokyo ✈️Sydney✈️Honolulu✈️Los Angeles✈️Bogota✈️Sao Paolo✈️Rio de Janeiro ✈️ Brasilia ✈️Lisabona ✈️Casablanca✈️Paris✈️Cluj Napoca.
🍀🍀🍀🍀🌍🙏”

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” de luni 13 noiembrie, orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook msnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare