PROMO. Miercuri, 8 noiembrie, orele 18:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Campionii mondiali la minifotbal / Élettörténetek – Minifoci világbajnokok”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Miercuri, 8 noiembrie, orele 18:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Campionii mondiali la minifotbal / Élettörténetek – Minifoci világbajnokok”, îi are ca invitați pe mureșenii campioni mondiali la minifotbal: Ionuț Neacșa, Bogdan Covaci, Laszlo Klein, Andrei Balea, Mircea Ungur și Virgil Bejenaru, alături de omul de afaceri Doru Borșan.

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Povești de viață / Élettörténetek”, 8 noiembrie, orele 18:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook msnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare