PROMO – Miercuri, “Aici și acum”, a doua emisiune tv prezentată pe platforma msnews de RUA (Români Uniți Acasă)

0
213
Dan Mașca

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Miercuri, 15 iunie 2022, de la ora 18.30, pe platforma msnews.ro va începe cea de-a doua emisiune “Aici și acum”, produsă de RUA (Români Uniți Acasă).

 

După emisiunea-pilot difuzată live luni, care i-a avut ca participanți pe Doru Borșan (om de afaceri din Târgu Mureș, fondatorul RUA), jurnalistul Aurelian Grama (fondator al cotidianului Zi de zi și al Transilvania Business) și jurnalistul Cătălin Vischi (în postură de moderator), cea de-a doua emisiune îl va avea ca invitat pe omul de afaceri și președintele POL Dan Mașca.

 

“Azi și acum”, miercuri, ora 18.30, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online msnews.

 

* Foto: @ Bereczky Sándor

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ