PROMO- Október 12, szerda, 19:00, online TV-műsor “Itt és most”, az Msnews by RUA projekt / Miercuri, 11 octombrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

TV-MŰSOR by Hajnal Csíki.
Mennyivel könnyebb volna az élet, ha az összes minket gátoló érzéstől, hitrendszertől, negatív programoktól egy gombnyomásra meg tudnánk szabadulni, hogy végre azt az életet élhessük, amiről naponta álmodozunk!
Kiss Kinga állítása szerint ez nem is olyan nehéz, mint gondolnánk.
A földönkívüli, önzetlen szeretettől sugárzó lány az általa alkalmazott módszerekről, életfelfogásáról fog velem együtt beszélgetni szerda este 19 órakor. (Magyarország 18 óra) Nézzetek bennünket, és kövessétek be a msnews.ro oldalt, hogy ne maradjatok le ezekről a nem mindennapi, nagyszerű beszélgetésekről:
 
EMISIUNE TV by Hajnal Csíki
Cât de ușoară ar fi viața dacă am putea scăpa de toate sentimentele, sistemele de credințe și programele negative care ne rețin, printr-o simplă apăsare de buton, și să trăim în sfârșit viața la care visăm în fiecare zi!
Kinga Kiss spune că nu este atât de greu pe cât credem.
Este o fată extraordinară, care radiază de iubire dezinteresată, și va sta de vorbă cu mine despre metodele ei și despre modul ei de abordare a vieții, miercuri seară, de la ora 19.00 (18.00 ora Ungariei)
Urmăriți-ne și urmăriți msnews.ro pentru a fi siguri că nu pierdeți aceste conversații extraordinare, minunate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare