PROMO – Vineri, 16 decembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Gânduri bune – Siguranța în mediul online”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 16 decembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Gânduri bune – Siguranța în mediul online”, moderată de Anca Coco, îl are ca invitat pe Ionel Orza – Antreprenor @ GDPR complet.

Emisiunea “Gânduri bune” și-a propus să aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

Fiți alături de noi vineri, 16 decembrie, orele 19:00, pentru a afla detalii despre protecția online, într-o emisiune pozitivă cu soluții, moderată de mămica și fotograful Anca Coco, transmisă live pe pagina de Facebook msnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare