PROMO – Vineri, 26 august, orele 19:00, o nouă emisiune TV online “Gânduri bune – Bazele nutriției la mămici și copilași”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 26 august, orele 19:00, va fi difuzată o nouă emisiune TV online “Gânduri bune – Bazele nutriției la mămici și copilași”.
Emisiunea va fi moderată de fotograful Anca Coco și o va avea ca invitată pe Dr. ND Liana Conțiu – doctorand în Științe Medicale, ramura Psihiatrie în cadrul UMFST.
 
Dr. ND Liana Conțiu lucrează de peste 10 ani în domeniul nutriției și de 4 ani în siguranță alimentară, este trainer în nutriție, autoare de articole științifice și de presă, promotor și fondator de proiecte comunitare unde împreună cu echipa din care face parte încearcă să îmbunătățească relația oamenilor cu mâncarea și să promoveze susținerea sănătății.
 
Fiți alături de noi vineri, 26 august, orele 19:00, pentru a afla detalii despre nutriția mămicilor și copiilor, într-o emisiune pozitivă cu soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul online msnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare