PROMO – Vineri, 28 octombrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Primii pași în Coaching / Itt és most – első lépések a coachingban”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 28 octombrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Aici și acum – Primii pași în Coaching / Itt és most – első lépések a coachingban”, o are ca invitată pe Marciana Șerban – life coach, alături de gazda emisiunii Briena Mare – actriță și fotograf.

Vă invităm la o discuție emoționant-relaxa(n)tă între două prietene vechi, despre ce înseamnă coaching-ul dar mai ales ce efecte și schimbări pozitive a adus în viața lor de cand l-au descoperit.

Emisiunea “Aici și acum/Itt és most” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

“Aici și acum/Itt és most“, Vineri, 28 octombrie, orele 19:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare