PROMO. Vineri, 31 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Un Reghin modern: antreprenori pregătiți la start! / Élettörténetek – Egy modern Régen: a vállalkozók készen állnak az indulásra!”

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 31 mai, ora 20:00, emisiunea TV online “Povești de viață – Un Reghin modern: antreprenori pregătiți la start! / Élettörténetek – Egy modern Régen: a vállalkozók készen állnak az indulásra!”, îi are ca invitați pe domnul Mihai-Dan Farcaș, candidat pentru funcția de Primar al Reghinului din partea Partidului Forței Dreptei Mureș și pe domnul Dan Cotoi, candidat din partea Alianței Dreapta Unită la Consiliul Local Reghin,  alături de omul de afaceri Doru Borșan.

 

Emisiunea “Povești de viață / Élettörténetek” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

“Povești de viață / Élettörténetek”, vineri, 31 mai, ora 20:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook.

.

.

.

 

Material comandat de Forța Dreptei Mureș (Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI)
Cod mandatar financiar: 21240063

Executat de:  Asociația “Românii Uniți Acasă – RUA”-Msnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare