PROMO – Vineri 8 iulie, orele 18:00, emisiunea TV online “Aici și acum/Itt és most“

0
200

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 08 iulie, orele 18:00, emisiunea TV online “Aici și acum/Itt és most“ vă delectează cu un nou episod interesant, plin de culoare. Subiectul abordat este unul de suflet, mult discutat și analizat însă arta și cei care o creează sunt precum un izvor nesecat de cunoștințe, idei, inspirație și iubire.
 
Fiți pe fază mâine pentru a nu rata o emisiune interactivă alături de bine cunoscutul Nicu Mihoc – actor și Director Artistic al Teatrului Național Târgu Mureș și Briena Mare – absolventă UNATC București și fotograf.
Cei doi își propun să aducă voia bună în sufletele tuturor celor care îi urmăresc, discutând câte-n lună și-n stele despre viața de artist, care știm cu toții, este oricum numai plictisitoare nu.
 
“Aici și acum/Itt és most“, vineri orele 18:00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul online msnews.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ