PROMOVARE – CSM Târgu Mureș s-a calificat în Liga a III-a, învingând și în returul meciului de baraj

0
193

FOTBAL. Sigur, după turul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în care CSM Târgu Mureș s-a impus în meciul disputat cu Sportul Petrești, pe teren propriu, cu 6-0, problema calificării nu se mai punea. Astăzi, în returul de la Petrești, târgumureșenii s-au impus din nou, cu 3-2 (1-0).

 

Pentru CSM (antrenor Carol Secheş) au înscris Candrea (min. 30), Ferfelea (min. 72) și Gavriluță (autogol), iar pentru Sportul Petrești, echipă care reprezintă un sat component al municipiului Sebeș și care este una dintre puținele formații din cel de-al 4-lea eșalon competițional cu o finanțare venită exclusiv din fonduri private, au marcat Afrapt (min. 54) şi Adr. Lăcătuş (min. 85 – penalty).

 

Cu scorul general al barajului de 9-2, CSM Târgu |Mureș, echipă susținută financiar din bugetul local al orașului, prin Primăria Târgu Mureș, va activa în Liga a III-a.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ