PROTEST – Angajații Penitenciarului Tîrgu Mureș vor protesta, cerând condiţii mai bune de lucru şi demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

0
372

PENITENCIAR. Sindicaliştii din mai multe penitenciare din România vor protesta, în perioada 7-27 septembrie, în faţa instituțiilor, cerând condiţii mai bune de lucru şi demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

 

La forma de protest s-au raliat și angajații Penitenciarului Tîrgu Mureş, care, potrivit reprezentanților Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, vor ieși miercuri, 12 septembrie, în fața instituției pentru a solicita „rezolvarea urgentă a revendicărilor ce ţin de îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi de respectarea drepturilor salariaţilor, dar şi demiterea ministrului Tudorel Toader pentru incompetenţă”.

 

În cazul nerezolvării revendicărilor, sindicatele din Administrația Națională a Penitenciarelor au anunțat organizarea unui miting la Ministerul Justiţiei, în 3 octombrie.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ