PROTOCOL ELECTORAL – Preşedintele României, Klaus Iohannis, vine sâmbătă în Târgu Mureș

0
484

VIZITĂ. Sâmbătă, 5 octombrie, preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent la Târgu Mureş, unde va participa la un eveniment organizat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul reședință de județ. În jurul orei 19, președintele Iohannis va face declaraţii de presă.

 

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a anunțat programul președintelui Iohannis în Târgu Mureș. Conform acestuia, în jurul orei 18, președintele Iohannis va vizita Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT), fiind însoţit de prof. univ. dr. Horaţiu Suciu (şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul IUBCvT), iar apoi va participa la dezbaterea “Antreprenoriat modern în Târgu Mureş – de la excelenţă în cercetarea şi inovarea medicală, la start-up-uri inovative şi incubatoare de transfer tehnologic”, eveniment moderat de prof. univ. dr. Theodora Benedek (şefa Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ