PROXENETISM – Polițiștii mureșeni l-au arestat pe proxenetul Picu

ARESTARE. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş l-au reţinut pentru 24 de ore pe Dan Viorel Picu (27 de ani), din comuna Catane (jud. Dolj), cercetat pentru comiterea infracţiunii de proxenetism. Ulterior, instanţa a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, deși inculpatul a solicitat să fie dispusă măsura arestului la domiciliu.

 

Conform IPJ Mureș, începând cu anul 2015 şi până în prezent, bărbatul ar fi determinat, prin constrângere, trei femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, să practice prostituția, atât pe teritoriul ţării cât şi în străinătate. Bărbatul a închiriat imobile în diferite localităţi din ţară, inclusiv în municipiul Târgu Mureş, după care, pentru a atrage clienţi, ar fi postat anunţuri pe site-uri de publicitate, obţinând astfel un câştig estimat la minimum 1.500 de lei pe zi.

 

Poliţiştii mureșeni susțin că au reuşit să probeze activitatea infracţională a bărbatului. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare