PSD – Operațiunea „Mitingul”: 15 autocare, cinci microbuze și 950 de persoane din Mureș, îmbrăcate în alb

1
3415
PSD Mureș

STRATEGIA. Fiecare organizaţie PSD din ţară a mobilizat pentru mitingul din această seară de la sute până la câteva mii de oameni. Secretarul executiv al PSD Mureş încă din februarie 2013, Dragoş Bardoşi – fost director de cancelarie al prefectului Vasile Oprea, acum consilier județean -, a declarat, pentru Agerpres, că pentru mitingul PSD, programat în Bucureşti, vor pleca din județul Mureș 950 de persoane, făcând și recensământul mijloacelor de transport cu care mitingiștii vor ajunge în Capitală.

 

“15 autocare, 5 microbuze, iar restul cu maşini personale. E un miting îndreptat împotriva abuzurilor, e un miting prin care apărăm Justiţia. Noi cerem ca procurorii să îşi poată face treaba liniştiţi, fără să li se impună anumite soluţii, la fel şi judecătorii. Pentru respectarea legii. Oamenii vor fi îmbrăcaţi în alb”, a spus Dragoş Bardoşi.

 

Potrivit conducerii PSD, cheltuielile sunt suportate de fiecare organizaţie, cele fără resurse financiare fiind susținute de organizația judeţeană care pune la dispoziție și logistica necesară, cu texte/sloganuri recomandate/aprobate de organizaţia centrală. De asemenea, mitingiștii au fost instruiți și cu privire la codul vestimentar: cămaşa/tricou/bluză albă.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ