PSD Mureș

PSD – Operațiunea „Mitingul”: 15 autocare, cinci microbuze și 950 de persoane din Mureș, îmbrăcate în alb

STRATEGIA. Fiecare organizaţie PSD din ţară a mobilizat pentru mitingul din această seară de la sute până la câteva mii de oameni. Secretarul executiv al PSD Mureş încă din februarie 2013, Dragoş Bardoşi – fost director de cancelarie al prefectului Vasile Oprea, acum consilier județean -, a declarat, pentru Agerpres, că pentru mitingul PSD, programat în Bucureşti, vor pleca din județul Mureș 950 de persoane, făcând și recensământul mijloacelor de transport cu care mitingiștii vor ajunge în Capitală.

 

“15 autocare, 5 microbuze, iar restul cu maşini personale. E un miting îndreptat împotriva abuzurilor, e un miting prin care apărăm Justiţia. Noi cerem ca procurorii să îşi poată face treaba liniştiţi, fără să li se impună anumite soluţii, la fel şi judecătorii. Pentru respectarea legii. Oamenii vor fi îmbrăcaţi în alb”, a spus Dragoş Bardoşi.

 

Potrivit conducerii PSD, cheltuielile sunt suportate de fiecare organizaţie, cele fără resurse financiare fiind susținute de organizația judeţeană care pune la dispoziție și logistica necesară, cu texte/sloganuri recomandate/aprobate de organizaţia centrală. De asemenea, mitingiștii au fost instruiți și cu privire la codul vestimentar: cămaşa/tricou/bluză albă.

 

msnews

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare