RALIU – În weekend, pe străzile din Târgu Mureș: 35 de piloți, la a doua etapă din Campionatul Național de Super Rally

CN SUPER RALLY 2021. După edițiile din 2018 și 2019, Campionatul Național de Super Rally, al cărui promotor este fostul campion mondial WBO la box profesionist și campion național de raliuri, Mihai Leu, organizează din nou o etapă, a doua din ediția 2021, pe străzile din Târgu Mureș.

 

Conform programului anunțat de organizatori, pe circuitul stradal din centrul municipiului Târgu Mureș, sâmbătă dimineață, de la ora 8.30, sunt programate recunoașterile, iar la ora 9.15 vor începe manșele de calificări. Din cei 35 de piloți înscriși la start, cei mai buni 12 piloți vor intra în manșa finală, programată să înceapă de la ora 15.30. Premierea va avea loc tot sâmbătă, de la ora 17.30, în Piața Trandafirilor. Începând de vineri, 18 iunie, ora 19.00, și duminică, 20 iunie, ora 6.00, parcarea este interzisă pe traseul de concurs (aveți alăturat harta traseului).

 

Printre cei 35 de piloți înscriși la startul ediției din Târgu Mureș sunt francezul Jerome France (câștigătorul etapei inaugurale, de la Mangalia – concurează pe un monopost Formula Renault), italianul Ricardo Tarrabelli (Renault Clio R3), bulgarul Evgeni Oleg Yankov (Subaru Impreza, clasa 4B), Mihai Leu (concurează pe un monopost Radical, prototip), Emil Ghinea (campion național la viteză în coastă – la Mangalia a pilotat un spectaculos monopost Norma M20), prezentatorul tv Dani Oțil (care a câștigat singura etapă de anul trecut,ulterior campionatul fiind sistat în baza restricțiilor cauzate de pandemie, acum concurează pe un prototip Radical SR4), Norris Măgeanu (președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, va pilota un BMW Mini 100% Electric, ca forelighter – deschizător de drum, de recunoaștere a traseului).

 

Ediția din acest an a Campionatului Național de Super Rally are 5 etape.

 

* Foto din etapa 1 Mangalia 2021: @ Petre Nicolau

 

Adrian TUDORAN

 

 

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare