Ramona Lixandru – Aur la World Combat Games

SPORT. Ramona Lixandru, o sportivă remarcabilă legitimată la CS Dinamo, a adus mândria României prin performanța sa uluitoare la World Combat Games, desfășurată în Riad, Arabia Saudită. Marți seara, această talentată luptătoare a cucerit medalia de aur în competiția de ju-jitsu, în categoria -52 kg.

Realizarea ei de excepție în cadrul World Combat Games nu reprezintă singura performanță notabilă din acest an. În luna iulie, Ramona Lixandru a obținut pentru România primul titlu de campioană mondială la seniori în proba de fighting la categoria -57 kg, în cadrul unui campionat desfășurat în Mongolia.

Cu pasiune, dedicare și perseverență, Ramona Lixandru a dovedit că munca sa asiduă și abilitățile sale remarcabile o transformă într-o campioană adevărată. Eforturile ei susținute și angajamentul pentru excelență în sport aduc onoare țării noastre în competițiile internaționale de înaltă clasă. Felicitări pentru această realizare extraordinară și pentru faptul că reprezintă cu mândrie România pe scena sportului mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare