Raportul anual al Rectorului privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (VIDEO)

RAPORT. „Am câștigat, de pe prima poziție la nivel național, proiectul i-NEXT, prin care avem asigurată finanțarea pentru 18 laboratoare digitale, în toate domeniile mari de studii din universitate”.

Afirmația îi aparține Prof. dr. Leonard Azamfirei și a fost făcută în prezentarea Raportului anual al Rectorului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prezentat în ședința publică a Senatului UMFST, găzduită de Sala Festivă a Universității, joi, 16 martie.

„În paralel, s-a lucrat pentru o serie de alte proiecte conectate cu Spitalul universitar. Am finalizat Centrul didactic – UNI-X și lucrăm la extinderea Centrului de Simulare și Abilități Practice, unde va funcționa și primul Centru Național de Realitate Virtuală aplicată în învățământul medical. Am reușit, totodată, performanța semnării acordului de finanțare cu Banca Europeană de Investiții. Am pregătit, în vederea depunerii pentru competiție, proiectul pentru construirea unui Centru de dezvoltare a competențelor din sistemul public de sănătate, Consorțiul regional pentru învățământ tehnic dual și Colegiul și Liceul Universității”, a mai afirmat Prof. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare