Rareș Cojoc și Andreea Matei, campionii naționali la Dans Sportiv Standard adulți 2024

CAMPIONI. Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi reprezentând cluburile “Dansul Viorilor” din Reghin și CS Dinamo București, au obținut titlul de campioni naționali la dans sportiv, categoria Standard Adulți, în competiția desfășurată în Sala Sporturilor din Târgu Mureș pe 2 martie.

Această pereche, care se află pe primul loc în ierarhia mondială a Federației Internaționale de Dans Sportiv din octombrie 2022, a demonstrat că dansul sportiv nu este doar despre eleganță, ci și despre determinare și rezistență.

Cu toate că au avut o căzătură neplăcută în semifinale din cauza unei ciocniri cu altă pereche concurentă, cei doi au evoluat cu succes în finală, demonstrând că sunt cea mai valoroasă pereche de dansatori din România în categoria Standard Adulți.

Rareș Cojoc, care a câștigat al 22-lea titlu de campion național, și Andreea Matei, care și-a adjudecat al optulea titlu, au avut o performanța extraordinară și au trecut peste provocările întâmpinate în competiție.
Cojoc a menționat că în momentele dificile din timpul competiției, cum a fost cazul ciocnirii din semifinale, instinctul și determinarea i-au ajutat să treacă peste obstacole.
Andreea Matei a subliniat că astfel de incidente sunt parte din competiție și că este important să te ridici și să mergi mai departe.

În acest an s-a observat o concurență mai puternică din cauza noilor perechi care au intrat în competiție, determinând menținerea performanței la cel mai înalt nivel.

În ceea ce privește menținerea poziției lor de lideri în ierarhia mondială, Cojoc și Matei au menționat că secretul și cheia succesului lor este munca asiduă, încrederea în antrenorii și menținerea rutinei lor de antrenament.

Planurile lor pentru viitor includ participarea la Campionatul European, seriile de Grand Slam și Campionatul Mondial, alături de alte competiții mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare